top of page

Algemene voorwaarden 

 

Enkel het Belgisch recht is van toepassing. 

 

 1. De verkoper: N’allure ( eenmanszaak) gevestigd te Dendermondsesteenweg 91, 9280 Lebbeke en met ondernemingsnummer 0635632882. 

 2. De klant: Bij het boeken van een afspraak of plaatsen van een bestelling gaat U akkoord met onze algemene voorwaarden. 

 3. Aanbod: Aanbiedingen via website, sociale media of e-mail. Het aanbod geldt steeds zolang de voorraad strekt en kan te allen tijde worden aangepast of stopgezet door N’allure. 

 4. Diensten: Behandelingen uitgevoerd door N’allure. 

  • N’allure kan op elk moment wijzigingen aanbrengen in het behandelingen aanbod. Er kunnen ten alle tijden behandelingen verdwijnen en bijkomen. 

  • N’allure heeft het recht (zonder het opgeven van redenen) boekingen te weigeren of aan te passen. 

 5. Prijzen: Alle prijzen zijn vermeld in euro € en zijn inclusief BTW. N’allure is niet verantwoordelijk voor foutieve prijsvermeldingen door bv. een drukfout en kan prijzen ten alle tijden aanpassen of corrigeren ook na een reservering. 

 6. Voorschotten: Bij het online boeken van een afspraak wordt er voor sommige behandelingen een voorschot aangerekend. Voorschotten worden niet terugbetaald. 

 7. Annulatie: Wanneer U een afspraak niet kunt nakomen vragen wij U vriendelijk ons dit 48uur van tevoren telefonisch te laten weten. Bij laattijdige annulatie wordt Uw voorschot niet meegenomen naar een eventuele volgende afspraak. 

bottom of page