MICRONEEDLING

WAT IS MICRONEEDLING?


Microneedling is een wetenschappelijk erkende huidverjongingsbehandeling.

Door middel van micronaalden wordt de huid doorprikt en ontstaan er microkanaaltjes in de huid waarlangs een aagepast serum veel dieper ingesluisd kan worden.

Deze doorprikkingen zijn niet zichtbaar met het blote oog, maar zorgen ervoor dat de huid zich zal gaan herstellen en op deze manier geactiveerd wordt (=regeneratie).
HOELANG DUURT DE BEHANDELING?


Afhankelijk van de gekozen zone of zones varieert dit van 60 tot 90 minuten. Microneedling is aan te raden in kuurvorm (6 behandelingen - om de 2 tot 4 weken).
VERLOOPT HET PROCES PIJNLOOS?


De te behandelen zone zal voorafgaand worden behandeld zodat het gehele proces zo goed als pijnloos verloopt. U kunt wel steeds gevoeligheid ervaren, maar dit hangt af van uw pijngrens.
WAT ZIJN DE RESULTATEN?


De doorprikkingen zorgen ervoor dat de huid zich zal gaan herstellen en op deze manier dus geactiveerd wordt (=regeneratie). Vlak na de behandeling zal de huid er rood uitzien en deze roodheid houdt tot 24uur aan. Een paar dagen na de behandeling zal de huid droog aanvoelen en kan ze gaan schilferen wat aantoont dat de huidvernieuwing op gang is.

Deze behandeling zorgt ervoor dat er nieuw elastine en collageen wordt aangemaakt. Wat zal resulteren in een soepelere, maar stevigere huid.
WAT HOUDT DE NAVERZORGING IN?


Aangepast verzorgende producten als nazorg zijn noodzakelijk voor een goed resultaat.

Wij bieden steeds het supplement medische lamp aan, dit zal de resultaten bevorderen.

AdobeStock_327251871.jpeg