top of page

Permanente Make-Up

AdobeStock_202046735.jpeg
 • WAT IS PERMANENTE MAKE-UP?
  Permanente make-up is pigmenten in de lederhuid aanbrengen door middel van een naald, op plaatsen waar je normaal ook make-up zou aanbrengen. Dit is een verfijnde vorm van tatoeëren met als doel jouw van nature aanwezige "features" te accentueren.
 • WAT ZIJN DE VOORDELEN?
  Het mooie aan permanente make-up is dat het een aantal jaar blijft en niet zal vervagen. Dit kan heel wat tijd besparen. Ook wanner je gaat sporten hoef je je niet meer druk te maken over een eyeliner die zou uitlopen.
 • WAT ZIJN DE RESULTATEN?
  De resultaten hangen af van de wensen van de klant. Er zijn verschillende vormen en kleuren mogelijk. Het eindresultaat zal altijd een naturelle make-up look zijn.
 • HOELANG DUURT DE BEHANDELING?
  Afhankelijk van de gekozen zone of zones varieert dit van 90 tot 180 minuten.
 • WAT HOUDT DE NAVERZORGING IN?
  Men dient met enkele belangrijke dingen rekening te houden: - 3 dagen geen contact met water - 24 uur niet aan de behandelede zone komen - Eerste 7 dagen geen make-up op de behandelde zone - Eerste 7 dagen niet zwemmen, geen sauna, niet intensief zweten - Indien er korstjes gevormd worden, hier niet aankomen - 6 weken niet zonnen of zonnebanken, daarna steeds beschermen met SPF 50 - Blootstelling aan UV-stralen kan zorgen voor een grauwer kleur van de make-up
bottom of page